شرایط جدید خرید ملک در گرجستان برای ایرانیان

شرایط جدید خرید ملک در گرجستان برای ایرانیان

در گرجستان هر ساله تغییر و تحولات زیادی روی میدهد که مسیر مهاجرت را اندکی تغییر می دهد .

خرید ملک در گرجستان از 2 سال پیش شرایط جدیدی را برای مهاجرت برای اتباع خارجی بوجود آورده که افراد زیادی با اهدافی نظیر خرید خانه در گرجستان، سرمایه گذاری در گرجستان و یا دیگر اهداف سرمایه گذاری یا مهاجرتی به سمت گرجستان کشانده است .

 

در سال 2018 ، تحولاتی در اقامتها رخ داد . از عدم صدور اقامت برای جمعیت زیادی که از قبل اقامت داشته اند تا مطرح شدن قوانین جدید خرید املاک و اقامت گرجستان .

مواردی که به موجب آنها شرایط جدیدی را برای سرمایه گذاری و خرید ملک بوجود آورده است .

 

قوانین جدید مربوط به خرید ملک در گرجستان

قوانین جدید مربوط به خرید ملک در گرجستان

قوانین جدید خرید املاک در گرجستان

با مطالعه مقالات سایت آناجورجیا متوجه میشوید که اگر 35 هزار دلار مثلاً خانه خریداری کنید میتوانید اقامت 1 ساله گرجستان را بگیرید .

اینگونه قوانین برای اخذ اقامت گرجستان از طریق خرید ملک نیز ممکن است تغییراتی را داشته باشند .

هرگونه ملکی که در گرجستان در مالکیت شخص باشد و مبلغ آن حداقل 35 هزار دلار باشد میتواند منجر به اقامت شود.

ملک میتواند مسکونی، اداری یا تجاری باشد. به خرید زمین نیز اقامت تعلق میگیرد اما زمینی که کاربری آن کشاورزی باشد طبق قانون مالکیت آن به خارجی ها تعلق نمیگیرد .

قانون فعلی خرید ملک در گرجستان این است که اگر شما یک ملک را که حداقل مبلغ کارشناسی شده آن 35 هزار دلار باشد بخرید میتوانید از طریق سند ملک اقامت یک ساله گرجستان را بگیرید. قوانین جدیدی که صحبت آن در رسانه های گرجستان است و هنوز تائید نشده اند بیان میدارند که هر شخص خارجی با خرید ملک و مالکیت صد در صد آن در گرجستان با مبلغ حداقل یک صد هزار دلار (100,000$) میتواند اقامت بگیرد.

به افرادی که قصد مهاجرت و زندگی دائم در گرجستان را دارند توصیه میکنیم اگر توانائی مالی دارند خرید خود را بروی حداقل یک صد هزار دلار انجام دهند. در این مورد نیز قوانین عطف به ما سبق نمیشود یعنی اگر شما در حال حاضر ملک به ارزش 35 هزار دلار بخرید و سند آن بنام شما باشد برای گرفتن اقامت دچار مشکل نخواهید شد . زیرا در تاریخ قوانین قبلی سند بنام شما منتقل شده است .

قوانین جدید سرمایه گذاری

قوانین جدیدی برای سرمایه گذاری و اخذ اقامت در خبرگزاری های مختلف گرجی دیده می شود که اعلام کرده اند مبالغ مربوط به سرمایه گذاری و خرید ملک تغییر خواهند کرد اما تا الان خبری از این قوانین جدید نبوده و همان قوانین قبلی در حال اجرا هستند اما امکان تغییر این قوانین زیاد است .

بیشتر بخوانید :
قیمت ملک و املاک در گرجستان

توصیه میکنیم مبلغ سرمایه گذاری و خرید ملک خود را افزایش دهید تا برای اقامت و سرمایه گذاری دچار مشکل نشوید .

مبلغ سرمایه گذاری که دولت گرجستان تعریف کرده 300 هزار لاری گرجستان است ولی مبلغی که سایتهای خبری گرجستان از آن خبر میدهند 300 هزار دلار است .

در کشور گرجستان به افرادی که سرمایه گذار باشند اقامت دائم تعلق میگیرد و غالباً ساخت و ساز نوعی سرمایه گذاری مطلوب است که سود بسیار خوبی را برای سرمایه گذار دارد . برای اطلاع از سرمایه گذاری در بخش ساخت و ساز و خدماتی که شرکت آناجورجیا در این زمینه ارائه می کند اینجا را بخوانید .

قوانین در گرجستان عطف به ما سبق نمیشوند به این معنا که اگر سرمایه گذاری شما 300 هزار لاری باشد و قوانین تغییر کنند قوانین جدید شامل حال شما نمی شوند اما باز هم اگر قصد سرمایه گذاری به صورت خاص و جدی در گرجستان دارید بهتر است سرمایه گذاری شما 300 هزار دلار باشد.

 

 

شهرک هوالینگ در تفلیس

شهرک هوالینگ در تفلیس

 

قوانین جدید اقامت در گرجستان

روشهائی که ذکر شد روشهائی هستند که بر اساس آنها میتوانید اقامت بگیرید. اما روشهای دیگری هم برای اقامت وجود دارد مثل اقامت کارمندی در گرجستان که جز خدمات آناجورجیا محسوب نمیشوند.

اخذ اقامت گرجستان از طریق کلیه روشها نسبت به قبل شامل قوانین جدیدی شده که نیازمند بررسی بیشتر توسط ساختمان قارچی است که نمونه آن گواهی عدم سوء پیشینه است که برای همه نوع اقامت نیاز است.

قبل از سفر به گرجستان گواهی عدم سوء پیشینه را با ترجمه رسمی حاضر کنید. ارائه گواهی عدم سوء پیشینه بعد از ارائه درخواست اقامت توصیه نمی شود.

پرداخت مالیات از مهمترین نکاتی است که به متقاضی کمک می کند بتواند اقامت های بعدی خود را تمدید کند.

بیشتر بخوانید :
سوالات متداول پیرامون خرید ملک در گرجستان

نسبت به قبل حضور در گرجستان دارای اهمیت بیشتری شده است. متقاضیانی که کارت اقامت دریافت میکنند بهتر است مدت زمانی را در گرجستان حضور داشته باشند. همچنین داشتن حساب بانکی فعال نیز مزیت بزرگی محسوب میشود. توصیه میشود افرادی که کارت اقامت دریافت میکنند حساب بانکی افتتاح کنند و از حساب بانکی و کارت بانکی خود به نحو احسنت استفاده کنند چرا که تراکنشهای مالی کارتهای بانکی بنام آنها ذخیره شده و جز سوابق آنها ثبت میشود و همچنین توصیه میکنیم در خریدهای خود بجای استفاده از پول نقد، از کارت بانکی خود استفاده کنید .

 

 

جواب سوالات خود را از ما بخواهید

جواب سوالات خود را از ما بخواهید

 

سوال و جوابهای کوتاه در باب خرید ملک در گرجستان و اخذ اقامت

 

  1. چه روشهایی برای اخذ اقامت گرجستان وجود دارد؟
    سرمایه گذاری در گرجستان، خرید خانه در گرجستان (یا هرگونه ملک)، اقامت کاری، اقامت گرجستان از طریق پذیرش تحصیلی، ازدواج با اتباع گرجی
  2. ساده ترین روش برای اخذ اقامت گرجستان کدام است ؟
    خرید ملک در گرجستان
  3. حداقل مبلغ خرید ملک در گرجستان چقدر است ؟
    35 هزار دلار آمریکا
  4. آیا در گرجستان بصورت اقساطی نیز میتوان خانه یا ملک خرید؟
    بله
  5. آیا با خرید املاک در گرجستان بصورت قسطی می توان اقامت گرفت؟
    در برخی از پروژه های ساختمانی ، سازنده حاضر است با پرداخت مبلغ پیش پرداخت توسط متقاضی سند را بنام وی کند اما در برخی از دیگر پروژه ها خیر. بسته به پروژه ساختمانی دارد. کلیه پروژه های ساختمانی اقساطی تیم آناجورجیا امکان اخذ اقامت را دارند.
  6. قیمت ملک بصورت دلار است یا لاری؟
    قیمت املاک در گرجستان به دلار ذکر میشود ولیکن برخی اوقات معادل مبلغ مورد نظر توسط متقاضی به لاری پرداخت میشود.
  7. تنظیم قرار و بازدید از املاک تا زمان خرید چقدر نیاز به زمان دارد؟
    حضور شما به مدت 5 روز در گرجستان کافی است. بازدید املاک حداکثر 2 روز. انتخاب ملک و پرداخت مبلغ 1 روز و انتقال سند و درخواست اقامت نیز 2 روز .
  8. زمانی که خانه ای را در گرجستان میخرم آیا باید مالیات پرداخت کنم؟
    تا زمانی که ملک به فروش نرفته نیازی به پرداخت مالیات ندارید.
  9. آیا خانه خریداری شده را میتوانم اجاره دهم؟
    بله، میتوانید.
  10. آیا پس از خرید ملک در گرجستان حضور من در گرجستان الزامی است؟
    خیر، میتوانید به تعداد دفعات دلخواه از گرجستان خارج شده و یا در گرجستان حضور داشته باشید.
  11. پس از خرید خانه چه مدت زمان میبرد تا اقامت بگیرم؟
    پس از آنکه خانه را خریداری کردید و سند خانه بنام شما منتقل شد درخواست اقامت میدهید. پس از ارائه درخواست اقامت بهمراه گواهی عدم سوء پیشیه تنها 30 روز زمان میبرد که جواب اقامت شما مشخص شود .
  12. زمانی که اقامت گرفتم برای چه اشخاص دیگری میتوانم اقامت بگیرم؟
    اقامت نسبت برای خانواده شخص یعنی پدر، مادر، همسر و فرزندان زیر 21 سال قابل اخذ است. زمانی که ملک خریداری میکنید سن فرزندان محدودیتی ندارد .
  13. حداقل سن لازم برای خرید ملک در گرجستان چقدر است ؟
    18 سال تمام .
بیشتر بخوانید :
خرید ملک در گرجستان با مبلغ صد هزار دلار

 

سوالات بیشتر را میتوانید با ما در بخش نظرات مطرح کنید.

با ما به هدف بزنید!

4/5 (2 Reviews)

  نظرات

2 دیدگاه برای “شرایط جدید خرید ملک در گرجستان برای ایرانیان”

  1. حمید گفت:

    با سلام
    آیا زمان خرید ملک در گرجستان میتوان وام گرفت؟ تا چه مبلغی؟ چه شرایطی نیاز دارد؟ آیا باید از قبل اقامت داشت؟
    میشه از طریق ثبت شرکت اقامت گرفت؟ این نوع اقامت برای همسر و خانواده هم اقامت ایجاد میکند؟
    با تشکر

    • admin گفت:

      با سلام …..
      امکان خرید ملک به صورت اقساط بدون نیاز به کارت اقامت وجود دارد که در این باره بایستی با کارشناس های ما در تماس باشید.
      از طریق ثبت شرکت هم امکان اخذ اقامت گرجستان وجود دارد.
      زمانی که سرپرست خانواده اقامت بگیرد به همسر و سایر فرزندان هم به صورت اتوماتیک از طریق گواهی نسبت اقامت داده می شود.
      موفق باشید.