اقامت گرجستان از طریق خرید خانه

اقامت گرجستان از طریق خرید خانه

اقامت گرجستان از طریق خرید خانه چگونه است؟ آیا با خرید خانه در گرجستان به شخص خریدار و تمامی اعضای خانواده وی اقامت گرجستان تعلق می گیرد؟

قانون اقامت گرجستان از طریق خرید خانه برای اتباع خارجی که حدود سه سال می شود که به مرحله اجرا رسیده است شامل موارد زیر است :

اقامت گرجستان از طریق خرید خانه

اقامت گرجستان از طریق خرید خانه

1 – هر شخص حقیقی با خرید ملکی حداقل به مقدار 35000 دلار آمریکا می تواند اقامت یکساله گرجستان را دریافت کند.

2 – منظور از خرید ملک شامل : ملک مسکونی ، اداری یا تجاری می شود. با خرید زمین به کسی در گرجستان اقامت داده نمی شود.

زیرا زمین جزو ملک محسوب نمی شود و در دسته مستغلات قرار می گیرد.

3 – هر سند ملک در گرجستان بایستی به نام یک نفر باشد و در صورتی که ملک به نام دو نفر یا بیشتر باشد ، به هیچکدام از آنها اقامت گرجستان تعلق نخواهد گرفت.

4 – آیا با خرید اقساطی ملک نیز اقامت داده می شود؟

پاسخ : خیر . فقط به شرطی که حداقل 35 هزار دلار آمریکا از قیمت ملک نقدی در مرحله اول پرداخت شود و مابقی اقساطی تعهد پرداخت شود مانعی ندارد.

برای مثال : ملکی به ارزش 90 هزار دلار آمریکا موجود است. در صورتی که 35 هزار دلار این ملک به صورت نقدی پرداخت شود و مابقی تعهد پرداخت در آینده شود ، مشکلی برای دریافت اقامت گرجستان وجود ندارد.

5 – آیا اقامت گرجستان از طریق خرید خانه شامل متقاضی و خانواده وی نیز می شود؟

بیشتر بخوانید :
اقامت تحصیلی گرجستان

پاسخ : بر طبق قوانین جاری کشور گرجستان ، در حال حاضر به شخص متقاضی و تمامی اعضای خانواده وی ( در صورت وجود ) شامل : همسر و کلیه ی فرزندان ، اقامت یکساله گرجستان تعلق می گیرد.

البته قبلا بدین صورت بود که فقط به همسر متقاضی و فرزندان زیر 21 سال اقامت تعلق می گرفت ولی در حال حاضر شرایط سنی فرزندان حذف شده است که این یک نکته مثبت است ولی اگر فرزند شخص متقاضی ازدواج کرده باشد ، گواهی نسبت جهت اخذ اقامت گرجستان به وی داده نمی شود. یعنی اینکه فرزند شخص متقاضی خرید خانه در گرجستان در صورتی که ازدواج کرده باشد نمی تواند اقامت دریافت کند.

6 – آیا اقامت گرجستان از طریق خرید خانه به اخذ شهروندی گرجستان منجر می شود؟

پاسخ : چیزی در این زمینه در قوانین جاری گرجستان وجود ندارد. تنها چیزی که نگاشته شده این است که :

با خرید ملک در گرجستان ، اقامت یکساله گرجستان که به صورت موقت است به شخص متقاضی داده می شود و تا زمانی که ملک مذکور بنام شخص متقاضی باشد ، اقامت های موقت وی تمدید خواهد شد.

البته در قسمت قوانین مربوط به اقامت دائم گرجستان آورده شده است که :

اگر هر تبعه خارجی به صورت متوالی و به مدت شش سال کارت اقامت موقت را تمدید نماید به اقامت دائم گرجستان تبدیل خواهد شد. در این قانون فقط اقامت تحصیلی گرجستان مستثنی شده است.

بنابراین می توانیم نتیجه بگیریم که اقامت گرجستان از طریق خرید خانه به اقامت دائم با شرایط مخصوص به خودش ممکن است تبدیل شود ولی هیچ گاه به اخذ پاسپورت گرجستان منجر نخواهد شد.

اقامت گرجستان با خرید خانه

اقامت گرجستان با خرید خانه

اقامت گرجستان با خرید خانه

7 – شما مواردی دارید که اقامت گرجستان با خرید خانه منجر به اقامت دائم گرجستان شده باشد؟

بیشتر بخوانید :
همه چیز درباره اقامت گرجستان

پاسخ : خیر. زیرا این قانون جدید است و فقط سه سال می شود که در مرحله اجرایی قرار گرفته است و برای اخذ اقامت دائم گرجستان ، شش سال تمدید متوالی کارت اقامت موقت لازم است.

8 – در صورتی که قانون اقامت گرجستان با خرید خانه لغو شود ، آیا شامل حال من نیز خواهد شد؟

پاسخ : خیر. اغلب قوانین جاری کشور گرجستان عطف به ما سبق ندارد یعنی اینکه در صورت تصویب قانون جدیدی مبنی بر اتمام اقامت گرجستان با خرید خانه فقط شامل متقاضی های جدید می شود و اگر شما قبل از لغو این قانون اقامت گرجستان را دریافت کرده اید ، کماکان تحت این قانون با شما رفتار خواهد شد.

9 – وضعیت مالکیت در گرجستان چگونه است؟

پاسخ : در حال حاضر و بر طبق قوانین جاری گرجستان ، به جز زمین کشاورزی ، کلیه املاک و مستغلات با مالکیت صد در صد به اتباع خارجی واگذار می شوند و دارای سند رسمی با کد رهگیری معتبر می باشند.

فروش زمین کشاورزی در گرجستان از حدود 4 سال پیش به اتباع خارجی ممنوع شده است که برای رفع این مشکل و راه های مختلف رهایی از این مورد می توانید با وکیل رسمی آناجورجیا به رایگان مشورت کنید.

10 – آیا اقامت گرجستان با خرید خانه فقط منجر به اخذ اقامت یکساله گرجستان می شود؟

پاسخ : بله. اقامت گرجستان با خرید خانه منجر به اخذ اقامت موقت یکساله خواهد شد که سالانه بدون مشکلی تمدید می شود و امکان گرفتن کارت اقامت با مدت بیش از یکسال از طریق خرید ملک وجود ندارد.

بیشتر بخوانید :
اقامت گرجستان با خرید ملک

شرکت آناجورجیا با داشتن کادر مجرب ایرانی و گرجی آماده ارائه خدمات نوین در زمینه املاک و مستغلات در گرجستان است.

5/5 (6 Reviews)

کلمات کلیدی :
  نظرات

8 دیدگاه برای “اقامت گرجستان از طریق خرید خانه”

  1. فاطمه بیت سیاح گفت:

    سلام وقت بخیر، من می خواستم اقدام کنم واسه گرفتن مهاجرت در گرجستان و هم ادامه تحصیل بدم هم کار کنم می تونید من و راهنمایی کنيد.

  2. امین گفت:

    با سلام آیا خرید ملک در گرجستان و نگهداری آن شامل اخذ مالیات سالانه میشود؟و امکان انتقال پول جهت خرید ملک با توجه به عدم وجود کارت اعتباری جهت ایرانیان چگونه است امکان پرداخت ریالی در ایران وجود دارد اگر امکان دارد با چه نرخ ارزی با تشکر از پاسخگویی شما

    • admin گفت:

      با سلام ……
      خرید ملک در گرجستان شامل هیچگونه مالیات سالانه نمی شود مگر مالیات بر ارزش افزوده.
      مالیات بر ارزش افزوده هنگام فروش ملک اعمال خواهد شد و در طول نگهداری ملک شامل هیچ مالیاتی نخواهد بود.
      معمولا صرافی های ایرانی مستقر در تفلیس کارت خوان ایرانی دارند. در تفلیس کارت می کشید و دلار دریافت می کنید. ولی نرخ دلار حواله در تفلیس کمی بیشتر از تهران می باشد.

  3. بهار گفت:

    خسته نباشید.
    برای خرید یک آپارتمان حدود صدمتر در قسمت موجه شهر چه مقدار باید هزینه کرد؟

    • admin گفت:

      با سلام ……
      ما نمی دانیم قسمت موجه منظورتان چیست و اینکه این قسمت موجه در کدام شهر است؟
      ولی در مرکز شهر تفلیس پایتخت گرجستان و جاهای خوش فروش این شهر که همیشه به پول نزدیک است ، آپارتمان نوساز هر مترمربعی به طور متوسط 1000 دلار آمریکا است.
      موفق باشید.

  4. پریا گفت:

    سلام. امروز 28 مرداد هست. آیا قوانین اقامت از طریق خرید ملک تغییر کرده؟ من ملکی به ارزش بالاتر از 35 هزار دلار در باتومی خریداری کرده ام ولی تا بحال سه بار درخواست اقامتم رد شده.

    • admin گفت:

      با سلام …..
      فعلا همان قوانین قبلی خرید ملک پابرجاست و تغییری حاصل نشده. در صورت تغییر قوانین در وب سایت آناجورجیا و کانال تلگرام و اینستاگرام شرکت نیز اعلام می کنیم.
      مهمترین علت رد شدن درخواست اقامت از طریق خرید ملک یکی از موارد زیر است :
      1- زمین ملک خریداری شده شما کشاورزی بوده و هنوز تغییر کاربری داده نشده است.
      2 – ساختمان نیمه کاره بوده و فعلا سند آن صادر نشده و نمی توان با یک قرارداد ساده با شرکت ساخت و ساز اقامت گرفت.
      3 – زمین و سازه ساختمان دچار مشکل شده است و یا معارضی دارد.
      4 – کارشناسی ملک خریداری شده زیر 35 هزار دلار آمریکا ارزیابی شود.
      جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.